dimecres, 20 de març del 2013

ESPAGUETIS AMB BOLETS

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

300 gr de fideus
20 gr de barreja de bolets deshidratats
1 albergínia mitjana
1 ceba
1 pebrot
1 all
150 gr de botifarra blanca i negra, costella de porc i cansalada del coll
Brou de bolets i verdures
Sal
Pebre
Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Peleu i talleu les hortalisses a trossos de mida semblant. Poseu els bolets deshidratats en aigua tèbia durant 1 i 30 min i 2 hores.
  2. Feu un sofregit amb les carns i les verdures. Quan vegeu que els ingredients comencen a agafar color, afegiu-hi els bolets i els fideus. Deixeu acabar de sofregir el conjunt.
  3. Afegiu-hi el brou i salpebreu-ho. Deixeu-ho coure uns 20-25 minuts. Si veieu que els fideus es beuen el líquid abans d'estar cuits del tot, podeu afeguir-hi una mica més de brou, sempres molt calent. Serviu-ho ben calent.
ESPAGUETIS AMB BOLETS
Als Països Catalans els bolets comestibles que solen considerar-se excel·lents són, entre d'altres, el rovelló (Lactarius sangluifluus), el moixernó (Calocybe gambosa), la múrgula (Morchella esculenta), el cep (Boletus edulis), la llanega (Hygrophorus latitabundus) i la tòfona negra (Tuber melanospòrum).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada