GRATINAT D'OUS AMB BOLETS
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES
4ous
50 gr de barreja de bolets secs
1/2 ceba
1 gra d'all
50 ml de brou de carn
1 culleradeta de julivert picat
oli d'oliva verge extra
sal
pebre negre
4ous
50 gr de barreja de bolets secs
1/2 ceba
1 gra d'all
50 ml de brou de carn
1 culleradeta de julivert picat
oli d'oliva verge extra
sal
pebre negre
PREPARACIÓ
- Poseu els bolets en aigua tèbia durant dues hores.
Reserveu-los.
- Piqueu l'all i la ceba i ofegueu-los junts, en una cassola baixa o una paella, amb un raig d'oli d'oliva.
- Afegiu-hi els bolets quan la ceba i l'all agafin color. Ofegueu el conjunt perquè els bolets despertin l'aroma i afegiu-hi el brou. Deixeu-ho coure uns minuts, salpebreu-ho i empolsineu-hi el julivert
- Repartiu el saltat en cassoletes i cobriu-les amb un ou cru a sobre.
- Assaoneu l'ou i enforneu-lo fins que la clara qualli. Serviu-ho al moment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada