CROQUETES
DE BOLETS
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES
200 gr de carn picada de porc
200 gr de carn picada de vedella
200 gr de carn picada de porc
200 gr de carn picada de vedella
200 gr
de carn picada de pollastre
1 kg de
cebes
1 l
d'oli d'oliva extre verge
1 pessic
de nou moscada
30 gr de
barreja de bolets deshidratats
1 c/s de
llet
100 gr
de mantega
pebre
negre
ous
pa
ratllat
sal
brandi
PREPARACIÓ
PREPARACIÓ
- Poseu els bolets en aigua tèbia durant 1 i 30 min. Un cop estiguin ben hidratats i escorreguts, ofegueu la ceba en oli d'oliva i afegiu-hi la carn picada i unes gotes de brandi.
- Salpabreu-ho i tireu-hi la nou moscada. Lligeu-ho bé i afegiu-hi la mantega. Tot seguit, aneu-hi incorporant, sense retirar-ho del foc, la farina i la llet fins que quedi una pasta. Finalment, afegiu-hi els bolets. Seguiu-ho remenant fins que aconseguiu una massa ben lligada i de textura consistent. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i treieu-ho del foc. Deixeu-ho refredar abans de posar-ho a la nevera durant 24 hores.
- L'endemà, agafeu la massa i feu-ne croquetes.Passeu-les per farina, ou batut i, finalment, pa ratllat.Fregiu-les en abundant oli.
CROQUETES DE BOLETS |
Podeu
servir les croquetes acompanyades d'alguns bolets saltats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada