divendres, 12 d’abril del 2013

CROQUETES DE BOLETS


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

200 gr de carn picada de porc
200 gr de carn picada de vedella
200 gr de carn picada de pollastre
1 kg de cebes
1 l d'oli d'oliva extre verge
1 pessic de nou moscada
30 gr de barreja de bolets deshidratats
1 c/s de llet
100 gr de mantega
pebre negre
ous
pa ratllat
sal
brandi

PREPARACIÓ

  1. Poseu els bolets en aigua tèbia durant 1 i 30 min. Un cop estiguin ben hidratats i escorreguts, ofegueu la ceba en oli d'oliva i afegiu-hi la carn picada i unes gotes de brandi.
  2. Salpabreu-ho i tireu-hi la nou moscada. Lligeu-ho bé i afegiu-hi la mantega. Tot seguit, aneu-hi incorporant, sense retirar-ho del foc, la farina i la llet fins que quedi una pasta. Finalment, afegiu-hi els bolets. Seguiu-ho remenant fins que aconseguiu una massa ben lligada i de textura consistent. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i treieu-ho del foc. Deixeu-ho refredar abans de posar-ho a la nevera durant 24 hores.
  3. L'endemà, agafeu la massa i feu-ne croquetes.
    Passeu-les per farina, ou batut i, finalment, pa ratllat.
    Fregiu-les en abundant oli.
CROQUETES DE BOLETS

Podeu servir les croquetes acompanyades d'alguns bolets saltats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada