AMANIDA
D'ARRÒS AMB BOLETS A LA VINAGRETA
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES
400 gr d'arròs
20 gr de bolets variats deshidratats (camagroc, rossinyol, cep...)
400 gr d'arròs
20 gr de bolets variats deshidratats (camagroc, rossinyol, cep...)
2
escaroles
ceba
tendra
sal
PER A
L'OLI DE TÒFONA
3dl
d'oli verge extra d'oliva
15 gr de
tòfona
PREPARACIÓ
- Hidrateu els bolets amb aigua tèbia entre 1 h 30 min i 2 hores. Seguidament els escaldeu uns minuts en aigua bullint. A continuació, escorreu-los i lamineu-los (si són bolets molt petits els podeu deixar sencers. Netegeu i trossegeu les escaroles al gust. Bulliu l'arròs amb aigua, passeu-lo per aigua freda, escorreu-lo deixeu que es refredi i reserveu-lo.Per fer l'oli de tòfona us calen, per cada litre d'oli, 60 gr de tòfona. Poseu l'oli amb la tòfona a escalfar al foc sense que arribi a bullir i deixeu-ho reposar.
- Prepareu una vinagreta amb els bolets escaldats, la sal, el vinagre i l'oli de tòfona. Barregeu l'arròs amb les escaroles i amaniu-ho amb la vinagreta. Tot seguit, ja ho podeu emplatar.
PRESENTACIÓ
DEL PLAT
- Podeu fer petits flamets amb l'ajuda de tasses o motlles. Afegiu-hi una mica de vinagreta al costat.
AMANIDA D'ARRÒS AMB BOLETS A LA VINAGRETA |
Aquí
tenim una amanida d'arròs, de fàcil preparació, feta amb bolets
escaldats, una manera refrescant de consumir bolets a l'estiu. Bon
profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada